Sizegenetics Extender: Granskning och resultat

Min förutsättningslös Sizegenetics Extender Review med bilder

Sizegenetics är en av de mest kända penis sträcker enheter på marknaden. Det har funnits i 2 decennier nu (sedan 1995) och överlevde alla tester och kritiker, vilket många kunder nöjda. Det har kliniskt testad och godkänts av flera välkända läkare. Vi kommer dock att ge dig en opartisk granskning bygger på vårt test.

Min recension (12 månader använder)

Jag har använt Sizegenetics extender för 12 månader nu. Jag hade några off veckor (av personliga skäl), men totalt sett har jag burit det konsekvent. Jag kan ge dig en ärlig åsikt och dela mina personliga vinster.

Penis förlängare har en fördel gentemot pumpar eftersom de ger mer långsiktiga resultat. Det beror på att du kan bära förlängaren i flera timmar under dagen, medan en pump endast kan användas i flera minuter i duschen. Nackdelen är att med en extender, så får man inte den fetare uppsvälld direkt efter användning som du gör med vattenpumpar. Mer avancerade användare äger både en förlängare och en pump . Jag tror att detta är en bra kombination, men under hela min användning, använde jag bara Sizegenetics, ingenting annat.

Sizegenetics fungerar ungefär som den grundläggande muskelbyggande process . För att öka din biceps storlek, måste du lyfta vikter för att bryta ner vävnaden och sedan återställa det så att det är större än tidigare. En liknande process gäller med Sizegenetics systemenhet. Det “sträcker” penis med hjälp av dragkraft och efter en viss tid, kommer du att kunna se resultatet.

Hur man använder Sizegenetics?

Sizegenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Du bör sträva efter att bära Sizegenetics Extender för minst 3 timmar per dag under flera månader. Du bör ta pauser om din penis känns sväva. Jag brukar hoppa över 1 eller 2 dagar varje vecka. Försök att justera förlängnings barer bara tillräckligt så att din penis känns spänning men inte glider ut. Det finns en inlärningskurva för att få rätt balans så att inte bli frustrerad i början om du upplever problem.

Ju mer tid du spenderar bär det, desto snabbare kommer du att se dina vinster. Du kan bära den hemma, under dina byxor eller jeans, eller när du sover. Få din penis att vara semi upprätt (om du inte är väl hängd) sedan bandet Sizegenetics enheten (den medföljande DVD visar det väl). Det kommer att vara bekväm med lösa jeans eller byxor. Tighta jeans eller underkläder kan vara ett problem. Även om du sover på magen, kommer du att känna obehag.

Sizegenetics Extender har förlängningar barer som stöder en maximal längd på cirka 10 inches. Men enligt vittnesmål från avancerade användare, för penisar över 9 inches , blir det mer obekvämt att bära och svårare att dölja förlängaren under dina byxor. Du kommer att behöva bära extra lösa kläder och en längre skjorta för att dölja enheten.

Fungerar det verkligen? mina resultat

Sizegenetics-före-efter-resultat

Du kommer att se permanenta vinster i längd och omkrets efter 8 månader. Jag såg 0,5 tum vinster i längd efter bara en månads användning.

De första resultaten bleknat bort men efter att jag tog en lång paus utan att bära Sizegenetics (av personliga skäl). Efter att komma tillbaka till regelbunden användning, var det lätt att få vinsterna tillbaka.

Efter 6 månaders användning jag såg en en tum ökning.

Idag (efter 12 månaders användning) min penis storlek är 1,8 inches längre än vad jag började (jag började vid 5 inches). Jag har inte använt Sizegenetics under 14 dagar för att se om resultaten kommer att hålla, och de gör det, jag har fortfarande mina 1,4 inches av vinster.

Observera: Jag använde Sizegenetics för 5 timmar varje dag. Jag verkligen engagerad i processen och såg resultat i enlighet därmed. Före och efter bilder kommer att publiceras senare.

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu

Som Sizegenetics paket att välja?

storlek-genetik-inbegriper

Värdet Edition paketet ingår endast båren (medicinsk typ 1 enhet) och instruktions-DVD. Standard komfort pad, rem och förlängnings barer är bekväma i början, men med tiden, skulle du vill ha mer komfort alternativ och en starkare stretch. Långvarig användning är huvudtanken bakom Sizegenetics (eller någon extender).

Om du har ont om kontanter, är Value Edition en bra start som du alltid kan köpa extra delar separat senare. Men om du har pengar nu, är det starkt rekommenderat att du får Advanced Comfort eller Ultimate System , eftersom det blir billigare i längden. Här är de mest anmärkningsvärda extramaterial som du kommer att få:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: en multi-huvudstycke (visas till höger) innehåller delar och huvud sängar som kommer att sänka friktionen och lås i ollonet för att göra det mer bekvämt. Mycket praktiskt för långvarig användning.
  • Traction Plus Pulver och eftervård Moisturizer (Ingår endast med Ultimate System): Pulvret skapar dragkraft mellan båren och penis så att trycket kommer att bli starkare och mer bekväma (kan ersättas med babypuder). Fuktighetskräm kommer att påskynda vävnadsregenereringsprocessen.

The Ultimate System kommer också med Sizegenetics Motion DVD och 3M komfort plåster. Det är bra att ha men är valfria. När det gäller själva enheten, har Advanced Komfortpaket allt.

Diskret Leverans

Sizegenetics erbjuder fri frakt och diskret leverans i en generisk ruta. Det kommer inte att finnas några etiketter eller bilder som avger innehållet i produkten. Sizegenetics har ett kontor i Nordamerika, så om du bor där du kommer att få produkten mycket snabbt. Internationella transporter kan ta längre tid.

Var kan man köpa Sizegenetics?

sizegenetics_2

Se till att du beställer Sizegenetics från officiella hemsida . Använd rabattkod SG10 för en extra 10% rabatt med ovanstående länk. Komponenterna tillverkas i USA och garantera hög kvalitet. Vi hade klagomål om andra återförsäljare , att kunderna fick billig plast made ​​in China komponenter som inte kunde hålla ihop. En hel del av dessa kan hittas på eBay . KÖP INTE DE , om du inte har en extra $ 30 för att blåsa, till 30 dagar vänta på att leverera, och flera timmar av frustration försöker sätta denna sak tillsammans och hålla utan att falla av. Kom ihåg att på eBay, är bilderna inte gillar den verkliga enhet du kommer att få.

Få Sizegenetics gratis

Ja, som ni kanske har hört, Sizegenetics kör ett erbjudande (i flera år nu, så jag tror inte att det någonsin går bort) att om du skickar dem din före och efter bilder av vinster, de kommer att ge dig en full återbetalning, och du får behålla enheten. Vi hörde tillbaka från några av våra kunder att de kunde framgångsrikt använda den här affären. Den enda haken är att du måste äga enheten i minst 6 månader och ta flera detaljrika bilder (upprätt, halv upprätt, och slapp) hela framstegen.

Bara en lömsk marknadsföring teknik som hjälper Sizegenetics växa i popularitet

klicka här för att beställa Sizegenetics Online just nu

72/100 : by 216 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^