SizeGenetics Extender: Pregled in rezultati

Moj Nepristransko SizeGenetics Extender pregled s slikami

SizeGenetics je eden izmed najbolj priznanih penisa raztezajo naprav na trgu. To je bilo približno 2 desetletja (od leta 1995) in preživeli vse teste in kritike, saj veliko kupci zadovoljni. To je bil klinično preizkušen in potrjen z več znanih zdravnikov. Vendar pa bomo poskrbeli za vas nepristransko oceno, ki temelji na našem testu.

Moje mnenje (12 mesecev uporabo)

Sem bil z uporabo SizeGenetics podaljšek za 12 mesecev zdaj. Imel sem nekaj off tednov (zaradi osebnih razlogov), vendar na splošno sem se jo nosi dosledno. Lahko ti dam pošteno mnenje in delite svoje osebne koristi.

Penis polnili imajo prednost pred črpalkami , ker so bolj dolgoročne rezultate. To je zato, ker lahko nosite podaljšek za nekaj ur čez dan, medtem ko lahko črpalko uporabljajo samo za nekaj minut v tuš. Slaba stran je, da z dopolnilom, ne boste dobili debelejša napihnjenosti pravico, da po uporabi kot ste storili z vodne črpalke. Več napredni uporabniki lastnik tako za podaljšek in črpalko . Menim, da je to super combo, ampak za čas trajanja mojo uporabo, samo sem SizeGenetics, nič drugega.

SizeGenetics deluje podobno kot v osnovnem procesu mišice stavbe . Da bi povečali svojo velikost biceps, boste morali dvigniti uteži razčleniti tkivo in ga obnovili, tako, da je večji kot prej. Podoben postopek velja z napravo za SizeGenetics sistema. It “razteza” penis uporabo oprijem in čez nekaj časa, boste lahko videli rezultate.

Kako uporabljati SizeGenetics?

SizeGenetics Pregled - The Best Male Enhancement naprave od leta 2016 naprej

Prizadevati bi si morali nositi SizeGenetics Extender za najmanj 3 ure dnevno , za več mesecev. Morate jemati odmore, če je vaš penis čuti letijo. Ponavadi preskočite 1 ali 2 dni vsak teden. Poskusi, da se prilagodijo raztezek palice ravno dovolj, da je vaš penis čuti napetost, vendar ne zdrsne ven. Tam je krivulja učenja, da bi dobili pravo ravnotežje, da ne dobijo uničen, na začetku, če se pojavijo težave.

Več časa boste porabili ga nosite, hitreje boste videli svoj napredek. Lahko ga nosite doma, pod hlače ali kavbojke, ali ko spijo. Get your penis, da bo pol pokončno (razen če ste dobro hung), nato pa trak napravo SizeGenetics na (vključenih DVD to kaže dobro). To bo udobno z ohlapnimi jeans ali hlače. Tesen jeans ali spodnje perilo je lahko problem. Tudi če spite na trebuhu, se boste počutili nelagodje.

SizeGenetics podaljšek ima raztezke barov podpirajo največjo dolžino približno 10 centimetrov. Vendar pa glede na pričevanja napredne uporabnike, za penisi nad 9 palcev , da postane bolj neprijetno, da nosijo in jih je težje prikriti podaljšek pod hlačah. Boste morali nositi dodatno ohlapne obleke in daljšo majico pomaga skriti napravo.

Ali res deluje? Moji rezultati

SizeGenetics-pred-po-rezultati

Videli boste stalno povečanje dolžine in Kolan po 8 mesecih. Videl sem 0,5-palčni dobičke v dolžino po zgolj 1 mesecu uporabe.

Ti prvi rezultati zbledeli, čeprav, ko sem vzel dolg premor brez nošenja SizeGenetics (zaradi osebnih razlogov). Po prihodu nazaj v redni uporabi, je bilo enostavno priti dobičkov nazaj.

Po 6 mesecih uporabe sem videl 1 inch povečanje.

Danes (po 12 mesecih uporabe) moj pokončno velikost penisa je 1,8 centimetrov dlje od tistega, kar sem začel (sem začel pri 5 palcev). Nisem uporabljajo SizeGenetics za 14 dni, da vidim, če bodo rezultati držijo, in oni, sem še vedno moje 1,4 centimetrov dobičke.

Opomba: Včasih sem se SizeGenetics 5 ur vsak dan. Res zavezala, da bo proces in zato videl rezultate. Pred in po fotografije bodo objavljene kasneje.

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ

Ki SizeGenetics paket izbrati?

velikost-genetika-vključujejo

Paket Value Edition vključuje samo nosila (medicinske tipa 1 naprava) in DVD z navodili. privzeto udobje pad, pas in raztezek palice so zadovoljni na začetku, čez čas pa bi si želeli več možnosti udobje in močnejši odsek. Dolgotrajna uporaba je glavna ideja SizeGenetics (ali extender).

Če ste privezan za denar, Value Edition je dober začetek, saj lahko vedno kupite dodatne dele ločeno kasneje. Ampak, če imate denar zdaj, je zelo priporočljivo, da dobiš Napredno Comfort ali Ultimate sistema , saj bo cenejša na dolgi rok. Tu so najbolj opazni dodatki , ki jih boste dobili:

  • 58 Way Ultimate Comfort sistem: multi-glava kos (prikazano na desni) vsebuje dele in ležišča glave, ki bodo zmanjšujejo trenje in zaklepanje v penis glavo, da bi bilo bolj udobno. Zelo primeren za dolgotrajno uporabo.
  • Traction Plus prašek in zaprtju Moisturizer (vključen samo z Ultimate sistema): Prašek ustvarja trenje med nosila in penis, tako da bo tlak močnejši in bolj udobno (se lahko nadomesti z otroški puder). Vlažilec bo pospešil proces regeneracije tkiva.

The Ultimate sistem ima tudi DVD SizeGenetics vadbe in 3M udobja ometov. Tisti, ki so lepo imeti, vendar so obvezna. Kar se tiče same naprave, paket Napredno Comfort ima vse.

Diskretno prevoz in dostava

SizeGenetics ponujajo brezplačna dostava in diskretno dostavo v splošnem polju. Tam ne bo več oznake ali slike, ki oddajajo vsebine izdelka. SizeGenetics imajo sedež v Severni Ameriki, tako da, če živite tam, boste prejeli izdelek zelo hitro. Mednarodne pošiljke lahko traja dlje.

Kje kupiti SizeGenetics?

sizegenetics_2

Prepričajte se, da ste, da SizeGenetics iz Uradna spletna stran . Uporabite popust kode SG10 za dodatnih 10% popusta s povezavo zgoraj. Sestavni deli so izdelani v ZDA in zagotavljajo visoko kakovost. Imeli smo pritožb glede drugih preprodajalcih , da kupci prejeli poceni plastike made ​​in China komponent, ki niso mogli držijo skupaj. Veliko jih je mogoče najti na eBay . NE kupiti te , če nimate dodatnih $ 30 do udarec, 30 dni, da počakamo, da se ladja, in več ur frustracije poskuša postaviti to stvar skupaj in imajo brez padca. Ne pozabite, da na eBay, so fotografije NI všeč resnično napravo, ki jo boste dobili.

Pridobivanje SizeGenetics brezplačno

Ja, kot ste morda slišali, SizeGenetics teče ponudbo (za več let, tako da ne mislim, da nikoli ne izgine), ki, če jih pošljete vaš pred in po fotografije dobičkov, ki jih vam bo dal polno vračilo, in dobiš, da napravo. Slišali smo nazaj iz nekaterih naših strank, ki so uspešno uporabo tega dogovora. Edini catch je, da imate v lasti napravo za najmanj 6 mesecev in se več podrobnih fotografij (pokončna, pol-pokončna in mlahav) v celotnem napredek.

Samo zahrbten trženje tehniko, ki pomaga SizeGenetics raste v priljubljenosti

kliknite tukaj za naročilo SizeGenetics spletu ZDAJ

70/100 : by 210 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^