SizeGenetics Extender: Review en Resultaten

Mijn Eerlijke SizeGenetics Extender recensie met Pictures

SizeGenetics is een van de meest erkende penis uitbreiding van apparaten op de markt. Het is al 2 decennia (sinds 1995) en overleefde alle tests en critici, waardoor veel klanten tevreden. Het is klinisch getest en goedgekeurd door diverse bekende artsen. We zullen echter bieden u een onbevooroordeelde beoordeling op basis van onze test.

Mijn recensie (12 maanden te gebruiken)

Ik gebruik de SizeGenetics extender voor 12 maanden nu. Ik had een paar weken af ​​(om persoonlijke redenen), maar over het algemeen heb ik het consequent dragen. Ik kan u een eerlijk advies te geven en deel mijn persoonlijk gewin.

Penis extenders hebben een voordeel ten opzichte van de pompen , omdat ze zorgen voor meer resultaten op lange termijn. Dat komt omdat de extender enkele uren gedurende de dag kan dragen, terwijl een pomp alleen kan worden gebruikt gedurende enkele minuten in de douche. Het nadeel is dat met een extender, je niet de dikker opgeblazen direct na gebruik krijgen als je met water pompen. Meer ervaren gebruikers bezit zowel een extender en een pomp . Ik geloof dat dit is een geweldige combinatie, maar voor de duur van mijn gebruik, ik alleen gebruikt SizeGenetics, niets anders.

SizeGenetics werkt vergelijkbaar met de fundamentele spieropbouw proces . Om je biceps te vergroten, moet je gewichten op te heffen af te breken het weefsel en vervolgens opnieuw zodat het groter is dan voorheen. Een soortgelijk proces geldt met de SizeGenetics systeem apparaat. Het “strekt” de penis met behulp van tractie en na enige tijd, zult u in staat om de resultaten te zien.

Hoe te SizeGenetics gebruiken?

SizeGenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Je moet gericht zijn op de SizeGenetics Extender dragen dagelijks minstens 3 uur , voor enkele maanden. U moet pauzes nemen als uw penis voelt stijgen. Sla ik meestal 1 of 2 dagen per week. Probeer de rek bars net genoeg, zodat uw penis voelt de spanning, maar niet wegglijdt uit te stellen. Er is een leercurve om de juiste balans dus niet gefrustreerd in het begin als je moeilijkheden ondervindt.

Hoe meer tijd je besteedt draagt, hoe sneller u uw winst te zien. Je kunt hem dragen thuis, onder je broek of spijkerbroek, of wanneer je slaapt. Haal je penis semi rechtop zijn (tenzij je goed gehangen), dan band het SizeGenetics apparaat (de meegeleverde DVD laat zien dat het ook). Het zal comfortabel met losse jeans of broek zijn. Strakke jeans of ondergoed kan een probleem worden. Ook als je slaapt op je buik, zul je pijn voelen.

De SizeGenetics extender heeft verlengingen bars ter ondersteuning van een maximale lengte van ongeveer 10 inches. Echter, volgens getuigenissen van ervaren gebruikers, voor penissen dan 9 inch , het wordt meer oncomfortabel om te dragen en moeilijker om de extender te verbergen onder uw broek. U moet extra losse kleding en een langere shirt te dragen om te helpen verbergen van het apparaat.

Werkt het echt? mijn resultaten

sizegenetics-voor-na-resultaten

U zult permanente winst in lengte en omtrek te zien na 8 maanden. Ik zag 0,5 inch aanwinsten in lengte na slechts 1 maand gebruik.

Die eerste resultaten verdween hoewel nadat ik nam een ​​lange pauze zonder het dragen van SizeGenetics (om persoonlijke redenen). Na het krijgen van terug naar regelmatig gebruik, was het gemakkelijk om de winst terug te krijgen.

Na 6 maanden van gebruik zag ik een 1 inch stijging.

Vandaag de dag (na 12 maanden van gebruik) mijn penis in erectie grootte is 1,8 inches langer dan wat ik begon (Ik ben begonnen bij 5 inch). Ik heb niet gebruikt SizeGenetics gedurende 14 dagen om te zien of de resultaten zullen houden, en ze doen, ik heb nog steeds mijn 1,4 inch van de winsten.

Let op: Ik gebruikte de SizeGenetics gedurende 5 uur per dag. Ik hecht waarde aan het proces en dus zag de resultaten. Voor en na foto’s zullen later worden geplaatst.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

Welke SizeGenetics pakket te kiezen?

size-genetica-omvatten

De Value Edition-pakket bevat alleen de brancard (medische type 1 apparaat) en de instructie DVD. De standaard Comfort pad, riem, en rek bars zijn comfortabel in het begin, maar na verloop van tijd, zou je meer comfort opties en een sterkere stretch willen. Langdurig gebruik is de belangrijkste idee achter SizeGenetics (of een extender).

Als je krap bij kas, de Value Edition is een goede start zoals je altijd de extra onderdelen los kan kopen later. Maar als je het geld nu hebben, is het sterk aanbevolen dat u de geavanceerde Comfort of Ultimate-systeem , omdat het goedkoper op de lange termijn zal zijn. Hier zijn de meest opvallende extra’s die je krijgt:

  • 58 Way Ultimate Comfort System: een multi-kopstuk (rechts afgebeeld) bevat onderdelen en het hoofd bedden die de wrijving en de sluis zal lager in de penis hoofd om het comfortabeler te maken. Erg handig voor langdurig gebruik.
  • Traction Plus Powder en nazorg Moisturizer (alleen meegeleverd met Ultimate System): Het poeder maakt tractie tussen de brancard en de penis, zodat de druk sterker en comfortabel zal zijn (kan worden vervangen door babypoeder). De moisturizer zal versnellen het weefsel regeneratieproces.

De Ultimate-systeem komt ook met SizeGenetics Oefening dvd’s en 3M het comfort pleisters. Die zijn leuk om te hebben, maar zijn optioneel. In termen van het apparaat zelf, het Advanced Comfort pakket heeft alles.

Discrete Verzending en Levering

SizeGenetics bieden gratis verzending en discrete aflevering in een generische doos. Er zal geen sprake zijn van etiketten of foto’s die van de inhoud van het product. SizeGenetics hebben een kantoor in Noord-Amerika, dus als je er woont u het product zeer snel te ontvangen. Internationale zendingen kan het langer duren.

Waar te SizeGenetics kopen?

sizegenetics_2

Zorg ervoor dat je SizeGenetics bestellen bij de officiële website . Gebruik de kortingscode SG10 voor een extra 10% korting op de bovenstaande link. De onderdelen zijn gemaakt in de Verenigde Staten en garanderen een hoge kwaliteit. We hadden klachten over andere resellers , die klanten ontvangen goedkope plastic made-in-China componenten die niet bij elkaar kon houden. Veel van deze is te vinden op eBay . NIET KOPEN DIE , tenzij je een extra $ 30 op te blazen, 30 dagen te wachten tot het schip en enkele uren van frustratie proberen om dit ding samen te stellen en te houden zonder te vallen. Vergeet niet dat op eBay, de foto’s zijn niet zoals het echte apparaat dat u zult krijgen.

Krijgen SizeGenetics gratis

Ja, zoals je misschien wel eens gehoord, SizeGenetics loopt een aanbod (voor meerdere jaren, dus ik denk niet dat het ooit weggaat), die als je ze sturen je voor en na foto’s van de winsten, zullen zij u een volledige terugbetaling, en je krijgt om het apparaat te houden. We hoorden terug van een aantal van onze klanten dat ze in staat waren om deze deal met succes te gebruiken. Het enige nadeel is dat je moet het apparaat bezitten voor ten minste 6 maanden en neemt een aantal gedetailleerde foto’s (rechtop, semi-erectie en slappe) in de gehele de vooruitgang.

Gewoon een sneaky marketing techniek die helpt SizeGenetics groeien in populariteit

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

61/100 : by 114 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^