SizeGenetics Review – Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

accesoriu de sex masculin – o țeavă de vis dreapta? Daca esti ca majoritatea oamenilor, ultimul lucru pe care doriți să faceți este să obțineți o intervenție chirurgicală pentru a spori membrul. Este ceva ce cred că cei mai mulți oameni au luat în considerare la un moment sau altul în viața lor. La urma urmei, cu toții am auzit spunând: mărimea contează.

SizeGenetics Review - Dispozitiv Best Male Enhancement 2016

SizeGenetics este un dispozitiv, nu o intervenție chirurgicală, care este menit să asigure o creștere lungime medie de 1 – 2 inch.

Și acest lucru este exact ceea ce ai nevoie pentru a satisface partenerul.

Am cautat din greu și lung (nr joc de cuvinte destinate) pentru dispozitive care funcționează cu adevărat, și eu sunt, de obicei, dezamăgit de rezultate. Este o industrie umplut cu produse de imitație și consumatorii ambițioși care doresc să aibă un penis mai lung, cu o mai mare circumferință.

Dar, SizeGenetics este mai mult decât prelungitorul normal, care lasă doresc mai mult după luni.

Are SizeGenetics de lucru Serios?

SizeGenetics funcționează. Perioadă.

Nu ia un timp, vă recomandăm să-l utilizați timp de cel puțin patru luni, dar aceasta nu funcționează pentru a crește dimensiunea. Acum, înainte să intru în detalii, care sunt dovedite științific pentru a crește dimensiunea penisului, vreau sa vorbesc mai întâi despre garanția oferită de producător.

Atunci când încercați acest produs, înseamnă că încercați – l fără risc .

Da, trebuie să efectuați plata inițială pentru a încerca produsul, dar există o garanție de bani înapoi 100%. Ce presupune acest lucru?

 • Utilizați produsul conform instrucțiunilor de cel puțin patru luni .
 • Dacă nu vă place produsul, îl puteți returna banii înapoi.

Cea mai bună parte este că aveți șase luni pentru a returna acest produs. Multe dintre celelalte produse de pe piață nu oferă o garanție de o asemenea magnitudine, și multe dintre ele au cerințe de utilizare pentru a satisface garanția că sunt pur și simplu imposibil de îndeplinit.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

Așa că, Cum funcționează?

size-genetica includ

Nu sunt un tehnician, dar producătorul face o treaba extraordinara la a explica exact cum și de ce funcționează acest produs.

 1. Vei fi punerea în extensia (mai mult despre aceasta în analiza mea). Acesta este dispozitivul pe care se va extinde, în esență, puțin câte puțin pentru a plasa tensiune pe penis.
 2. Pe masura ce penisul incepe sa se intinda, mici lacrimi micro incep sa apara. Aceste lacrimi provoca duplicarea de celule să aibă loc de-a lungul muschilor.
 3. În cazul în care mușchiul se vindecă, devine mai mare și mai fermă. Mai mult sânge, de asemenea, curge în penis.

Aceasta este știința din spatele acestui produs. Vei fi folosind un prelungitor de penis, care ofera 2800 g de tensiune de tracțiune, care este tensiunea de lider în industrie.

Ce permite această creștere a tensiunii?

Tensiunea crescută este totul despre rezultate. Vei fi capabil de a experimenta rezultate mult mai mari din cauza dispozitivului, oferind 50% mai multa tensiune decat orice alt produs de pe piață. Și cea mai bună parte?

 • Este fără durere
 • Este 100% sigur
 • Rezultatele sunt permanente

Nu există pastile. durere np. Nici o intervenție chirurgicală. Nr hocus-pocus.

Ce SizeGenetics oferă rezultate este pură. Vorbind despre acest lucru, să aruncăm o privire la ceea ce alți oameni au experimentat prima mana cu acest produs.

Rezultate SizeGenetics

SizeGenetics-inainte-dupa-rezultate

Rezultatele sunt nimic scurt de uimitoare. Să aruncăm o privire la ceea ce alți utilizatori au fost în măsură să experiență în ceea ce privește creșterea:

 • 4 luni de utilizare : O creștere de 1,8 cm in lungime si 0,6 cm in circumferinta s – au experimentat.
 • 60 de ani : Un bărbat în vârstă de 60 de ani , a crescut lungimea sa de la doar 5,3 inch la un uimitor 6,6 inci.
 • Sotia multumit : Un individ utilizat acest aparat timp de patru luni și a variat de la un mic de 4,4 inch la o lungime mult mai mare penis de 6,5 inch. Circumferinței , această persoană a crescut , de asemenea , de 0,7 inch.

Compania avertizează că rezultatele pot varia. Există, de asemenea, oameni care au experimentat câștiguri mici de 0,5 “până la 1”, în lungime. Dar acest lucru este încă destul de impresionant având în vedere că puteți continua să folosească dispozitivul și a se vedea mai mult de creștere, ca rezultat.

Evident, există limite genetice care intra in joc, iar SizeGenetics poate sfida natura – cu toate că nu se apropie.

Dacă aveți gânduri, am foarte recomandăm să verificați mai mult înainte și după imaginile de pe site-ul companiei pentru a vedea rezultatele prima mana.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

Experiența mea personală cu SizeGenetics

Incepand cu SizeGenetics, trebuie să recunosc că am fost un pic sceptic la început, dar înainte și după ce imaginile sunt foarte impresionante. M-am gândit că n-am nimic de pierdut cu garanția, și a avut mult de câștigat în acest proces.

Cele de tip medical 1 dispozitiv discret nave, și pot fi utilizate pentru:

 • sindromul penisului îndoit
 • Sindromul micropenis
 • alonjă

Așa că, dacă aveți o curbură a penisului, vei fi capabil de a corecta această problemă și să experimenteze câștiguri masive în acest proces.

Tot ce trebuie să faceți este să plasați aparatul la baza penisului, și reglați aparatul astfel încât penisul se potrivește în dispozitiv. Apoi vei prelungi încet aparatul la nivelul dorit, și veți dori să crească această pe parcursul diferitelor luni de utilizare. Încet și sigur, penisul tau va incepe sa creasca in lungime, iar dispozitivul va avea nevoie de ajustări adecvate, ca rezultat.

Amintiți-vă, aveți nevoie de tensiune constantă și constantă pe penis pentru lungirea sa apara.

Un nou mod de 58 de sistem, cel mai bun confort este inclus, astfel încât să puteți experimenta câștiguri mai repede, fără disconfortul pe care alte produse furnizează.

Hai să aruncăm o privire la etapele complete de care va trebui să ia pentru a utiliza acest aparat:

 1. Se pune inelul de bază de pe penis.
 2. Se pun barele de alungire.
 3. Se pune capul penisului in diademei.
 4. Se trage capetele de bandă ale curelei de confort.

De aici, veți face diferite ajustări în consecință și dimensionarea dispozitivului la membrul. De utilizare ar trebui să înceapă încet, cu creșteri graduale în fiecare săptămână. Mulți oameni purtați dispozitivul de 5+ ore pe zi, dar doriți să obțineți pielea și membru obișnuit.

Vă recomandăm începând de la o oră pe zi, in confortul casei tale, și crescând în funcție de necesități, până când ajunge la utilizarea recomandată pe oră.

Mulți oameni păstrează chiar și acest dispozitiv sub hainele lor, și să o folosească atunci când o fac curte locul de muncă sau de a sta în jurul casei. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji despre a fi indecent dacă cineva vine peste, și veți putea să crească în mod activ penisul este dimensiunea, fără griji despre oricine altcineva te-am văzut în acest proces.

Eu într-adevăr nu a experimentat nici un rezultat până după luna a treia, când am avut o creștere de aproximativ o jumătate de inch. Sunt sigur că acest lucru sa întâmplat în timp, dar eu nu m-am masura pana in acest moment.

După aceea, am început să văd rezultate mult mai rapid.

A patra luni am observat că am fost de aproximativ o treime dintr-un inch mai mare decât am fost când am început, și luna a cincea, am fost de peste un inch mai mare. De asemenea, vă puteți păstra folosind acest dispozitiv pentru a obține rezultate chiar mai bune. Mulți oameni folosesc SizeGenetics de peste 12 luni pentru a-și atinge potențialul maxim – depinde cu adevărat pe utilizator.

Nu a fost unul dintre cei norocosi care au experimentat 2 castiguri inch in patru luni, dar am beneficiat de câștiguri masive pe măsură ce timpul a trecut mai departe.

SizeGenetics Review: Verdict

sizegenetics_2

Pentru mine, SizeGenetics face minuni.

SizeGenetics a fost pe piață timp de aproape 20 de ani, iar compania susține produsul lor cu o garanție de șase luni. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a atinge un penis mai gros mai este de a utiliza acest dispozitiv pentru doar patru luni. Dacă nu vedeți rezultatele pe care le-am (și zeci de mii de persoane au), pur și simplu reveniți la dispozitivul pentru banii înapoi.

SizeGenetics este dispozitivul pe care – si partenerul tau – necesitatea de a avea. Este confortabil, oferă cea mai bună tehnologie și materiale din industrie, și a fost dovedit pentru a crește dimensiunea penisului.

Ce mai ai putut cere?

Daca va doriti un penis mai mare pentru a te ei mai bine, este timpul să ia măsuri.

click aici pentru a comanda SizeGenetics on-line ACUM

58/100 : by 123 users
SizeGenetics Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^