VigRX Plus Real Review și rezultate – # 1 Evaluat Masculin superioare pilula

Am testat personal de aproximativ 50 de tipuri diferite de pastile accesoriu de sex masculin, și mai mult sau mai puțin știu ce funcționează și ce nu.

Unele dintre ele sunt gunoi complet, în timp ce alții vă dau doar un hardon și o durere de cap.

Când am auzit prima de pastile VigRX Plus, am fost un pic sceptic că va merge, mai ales pentru că am fost ars atât de multe ori înainte.

Ei bine, după primele două doze de VigRX Plus, era evident că va avea o diferență.

Mele erecțiile au fost mai puternice decât cele am primit cu orice alte pastile, iar dorința mea sexuală a fost prin acoperiș .

Am decis să scrie această revizuire completă a VigRX Plus pentru a ajuta un indiciu cu privire la eficiența te în ea, rezultatele altor tipi ca tine au fost obtinerea, și în cazul în care să-l la prețuri de rock de jos.

Notă:   Dacă sunteți în căutarea să crească unele de dimensiuni SERIOS , atunci mi – ar recomanda luarea VigRX Plus și se combina fie cu o pompă de vid pe bază de apă, cum ar fi  Bathmate Hydromax Xtreme ( de preferat pentru confort și ușurință de utilizare), sau un dispozitiv de diluare similare Phallosan Forte.

Ce este VigRX Plus?

vigrx_plus

VigRX Plus este de 100%, produs natural, care este proiectat pentru a promova rezistența dumneavoastră sexuală și vigoarea, precum și a crește apetitul sexual.

Am aflat despre ea de la un alt tip pe care a folosit-o și se pare că a obținut rezultate foarte bune.

Acest produs a recomandat medicul a fost efectiv disponibil din anul 2001, iar din ceea ce am înțeles peste 500.000 de tipi l-au comandat până în prezent.

VigRX Plus este alcătuit dintr-o formulă unică, care conține nimic, dar toate ingredientele naturale.

Lista de ingrediente complet include:

 • Extract de Damiana
 • Epimedium
 • Ginkgo biloba
 • Ginseng Rosu Asiatic
 • Saw Palmetto Berry
 • Extract de Catuba scoarță
 • Muira Puama
 • păducel Berry
 • Bioperine

Cele mai multe dintre aceste ingrediente au fost studiate de oamenii de stiinta, si sa demonstrat pentru a ajuta la promovarea sanatatii sexuale globale si vigoarea imens.

Cititi mai multe despre ingrediente VigRX Plus »

Ce face VigRX Plus diferite?

Cele mai multe suplimente de sex masculin accesoriu conțin diferite variații ale acelorași ingrediente, astfel încât nu există mare diferență, la toate.

Cu toate acestea, pe baza amestecului specific menționat mai sus, iar cantitatea mare de comentarii pozitive, eu cred cu adevarat VigRX Plus restul atuuri.

Pe parcursul cercetărilor mele, unele dintre lucrurile care au stat la mine au inclus:

 • Recomandări doctor – Acesta este aprobat de medici de conducere, inclusiv medicul aclamat de critici Dr. Steven Lamm, de obicei prezentate pe ABC “The View”.
 • Studierea clinic – Una dintre singurele produse din categoria sa fie studiate clinic de către un lider de cercetare lab.You pot afla mai multe despre studiul clinic al Vigrx Plus de mai jos.
 • Marturii prime de la utilizatori reali – Ei au literalmente marturii scrise de mână de la utilizatorii de Vigrx Plus , care au fost furnizate în mod voluntar.
 • Garanție ironclad – Am fost ars inainte de companii care pretind că “garantează” produsul lor, dar pentru VigRX Plus am testat de fapt , out.I a avut un ordin prieten l on – line, iar apoi suna – le pentru a anula comanda de o lună și later.Much jumătate spre surprinderea mea, el a anulat ordinul și a primit banii înapoi (minus taxele de transport).

VigRX Plus este de fapt clinic studiat pentru a lucra

VigRX Plus este, de asemenea, una dintre singurele produse de sex masculin accesoriu pe care l-am venit peste care este aprobat medicul nu numai, dar, de asemenea, a fost testat clinic la locul de muncă.

Aparent, VigRX Plus a cheltuit de fapt, 500.000 $ pentru a avea acest studiu clinic efectuat, care a fost realizat de o companie numita Vedic Life Sciences.I a avut o șansă de a citi prin studiul actual, dar eu vă voi scuti detaliile tehnice plictisitoare și completați pe piesele suculente.

Pe scurt, studiul a concluzionat că:

 • Abilitatea de a partenerului Penetrați lor a fost îmbunătățită dramatic
 • Capacitatea de a menține și de montaj a fost îmbunătățită dramatic
 • Frecvența și intensitatea orgasmelor au fost îmbunătățită semnificativ
 • Satisfacția sexuală a fost mult îmbunătățit
 • Creștere a dorinței a fost realizat cu practic toți oamenii

click aici pentru a citi mai multe despre VigRX Plus studiu clinic »

Rezultatele mele cu Vigrx Plus După 6 luni

Al doilea meu Ordinea VigRX Plus

Dupa cercetari de mult, am decis sa comand o aprovizionare de 6 luni pentru a testa VigRX Plus afară.

Societatea susține că cele mai bune rezultate sunt obținute după utilizarea acestuia timp de aproximativ 3 luni, dar trebuie să continuați să luați produsul pentru a păstra rezultatele.

Am comandat-o cu presupunerea că aș câștiga, probabil, unele de dimensiuni, dar am știut că acest câștig mărime nu ar fi permanent.

Acesta este un alt lucru admirabil VigRX Plus este faptul că acestea nu fac garanții scandaloase pe care le va obține 4 inch în dimensiune într-o lună.

Aceasta este pur și simplu nu este practic, și este o rușine sunt atât de multe companii care face acest lucru.

Luna # 1

Am comandat de aprovizionare 6 luni și a primit pachetul în aproximativ 3 zile.

Acesta a sosit prin intermediul UPS de transport maritim, care a fost acoperită efectiv de VigRX Plus atunci când am plasat comanda exprima.

Am primit un număr de bonusuri, împreună cu meu 6 pachete de Vigrx Plus, inclusiv:

 • Pastile Îmbunătățire Volum Semenax
 • Nexus Feromoni Köln
 • “For Men Only” Exercitarea CD-ul
 • Site-ul de fitness erectie Abonament

Am știut toate aceste bonusuri au venit, a fost doar frumos să-i vadă.

12-luni-plus-pachet de VigRX

Am început să iau VigRX Plus imediat, și să fiu sincer eu nu am observat nimic în primele câteva zile.

De fapt, am, de asemenea, să recunosc că nu am fost de a lua doza recomandată de 2 pastile pe zi, optând pentru a lipi doar cu 1 pastila pe zi, pentru a începe.

Chiar am vrut să văd ce fel de răspuns mi-ar lua de la incepand cu o doză mai mică, în principal, pentru că am primit reacții adverse de la alte produse, atunci când am luat doza recomandată prima dată.

După aproximativ o săptămână este atunci când am început cu adevărat să observe schimbări mari.

Înainte de a primi comanda mea de Vigrx Plus, am fost cu un timp de greu menținându-l în sus în timpul actului sexual.

Mi-ar ajunge greu la început, dar s-ar cădea repede după câteva minute, în.

Nu a fost doar jenant, dar extrem de frustrant. Pentru lipsa unui termen mai bun, m – am simtit ca un ASS.

Pentru prima dată într – o lungă perioadă de timp am fost în stare să GET IT și menține IT UP pentru ca 30 de minute.

Nu numai asta, dar m-am simțit mai umflati, ca și cum ar exista doar o tona de mai fluxului sanguin la nivelul penisului decât în ​​mod normal.

Luna # 2

Cele de mai sus a continuat timp de aproximativ 3 săptămâni și am văzut un câștig naturale dimensiune de aproximativ 0,5 inch în lungime și aproape de 1/4 inch în grosime.

Nu-i rău pentru a nu face nimic altceva decât ingerarea o pastila.

Cu toate acestea, am știut că acest lucru nu ar fi permanent, așa că am decis că voi începe să faci manual rutine exercițiu PE, inclusiv Jelqing, umed / uscat de muls, și Kegels.

Aceste exerciții, de la toate conturile, sunt mari de a utiliza în combinație cu Vigrx Plus.

Prin luna, am continuat sa iau 2 capsule de Vigrx Plus o zi, iar rezultatele doar continuat tot mai bine.

La sfârșitul celor 2 luni, am văzut un câștig total de lungime de aproximativ 1 “, și doar puțin peste 0,5”, in grosime.

Pentru a început totul off, am observat, de asemenea, că intervalul de timp dintre erectii a fost redus în mod semnificativ.

Înainte, am putea merge decât o singură dată, de două ori într-o MAYBE zi, fara sentimentul ca penisul meu a fost de gând să cadă.

La sfârșitul celei de a doua luni, am fost de gând sincer aproximativ 4 sau 5 ori pe zi, si am simtit ca am fost de gând să explodeze pantalonii deschise.

Sfat rapid:   Dacă faci aceste exerciții manual de mai sus pare a fi o mulțime de muncă, atunci s-ar putea dori să se uite în folosind fie un dispozitiv de diluare cum ar fi Phallosan Forte , sau o pompă pe bază de apă , cum ar fi Bathmate Hercules .

Ambele îți va da un “hands off” abordare … literalmente.

Luna # 3 – 6

Spre deosebire de ceea ce a menționat Vigrx Plus, nu am vazut cele mai bune rezultate în 3 luni.

De fapt, în luna a 3-am sincer nu am văzut nici o schimbare majoră în dimensiune sau de rezistență.

Asta nu e să spun că a încetat să funcționeze, eu pur și simplu nu am văzut nici o schimbare majoră în dimensiune.

Am fost încă obtinerea de orgasme mari, încă de durată mai lungă, în pat, și încă în măsură să mențină o erecție pentru ceea ce părea ore.

Dreapta în jurul valorii de la sfârșitul lunii 4 este locul unde am vazut cea mai mare îmbunătățire în dimensiune.

Cred că pot atribui asta la faptul că am intensificat meu exercițiu de rutină până la aproximativ 6 zile pe săptămână, în loc de doar 5, și, de asemenea, am inceput sa iau o pastila in plus de VigRX Plus de zi cu zi.

La sfârșitul acestei luni, am văzut o creștere totală în lungime de 1,5 “, iar un 1” creștere a circumferinței.

măsurare mărimea mea inițială a fost de aproximativ 6 “lungime și 4”, in grosime, astfel încât acesta a fost un pas destul de mare în sus.

Inutil să spun prietena mea nu a avut absolut nici o plângeri.

click aici pentru a comanda VigRX Plus de pe site – ul oficial »

ATENȚIE: Atenție la pastilele FALSE VigRX Plus

Am avut o mulțime de tipi vin la mine și spune-mi că au găsit VigRX Plus pe Ebay sau Amazon pentru mult mai ieftine decât site-ul oficial VigRX Plus.

În timp ce acest lucru poate fi cazul, trebuie să realizezi că acestea pot fi VARIANTE FALSE de Vigrx Plus, acelea din care pot conține substanțe periculoase.

Unele dintre aceste falsificatori, care sunt localizate în principal în China, se injectează substanțe cum ar fi sildenafilul, care este ingredientul activ din Viagra.

Acest lucru nu este numai ilegal, ci este complet lipsit de etică, și poate duce la tine de reacții adverse sau, mai rău.

Există câteva modalități prin care puteți verifica și a vedea dacă aveți un lucru real.

# 1 – Verificați codul Autenticitate

Acum câțiva ani, factorii de decizie de VigRX Plus au devenit conștienți de faptul că versiuni contrafăcute de pastile lor au fost plutesc în jurul.

Ca rezultat, ei au început să adauge un “cod de Autenticitate”, la partea din față a etichetei, care este de fapt o serie de numere pe care le puteți verifica pe site-ul lor pentru a fi sigur că aveți versiunea autentice / originale.

fals-plus-VigRX

Puteți să verificați codul de mai jos , la link – ul și introduceți numerele pentru a fi siguri că nu este un fals.

În cazul în care numărul de controale, veți primi un mesaj care indică faptul că aveți autentic VigRX Plus.

real-plus VigRX

În caz contrar, veți primi un mesaj care indică faptul “, acest cod a fost confirmat ca mărfurile contrafăcute”.

verificare verificare

# 2 – Break Deschideți capsula

O altă modalitate puteți verifica pentru a vedea dacă aveți adevărata afacere este de a rupe deschide capsula și verificați culoarea în interior.

În cazul în care este maro ( un fel de arata ca piper ), este un lucru real.

fals-vs-real-plus VigRX

Dacă este alb, care pare a fi cea mai comună pentru bancnotele falsificate, sau orice altă culoare, atunci aveți probabil o versiune falsă.

# 3 – Verificați Prețul

Una dintre cele mai simple moduri de a verifica dacă aveți un lucru real este de a verifica prețul.

Alte apoi site-ul lor oficial, Vigrx Plus nu oferă reduceri.

Dacă te uiți în jurul valorii de pe site-uri, cum ar fi Amazon si eBay, puteți găsi de fapt, ea se face publicitate pentru cât de puțin 30 $ cutie.ieftine-VigRX-plus-on-ebay

$ 30 sună grozav și toate, dar există o mare problemă cu asta.

Ele nu funcționează!

S-ar putea fi la fel de bine cumpararea o pastila de zahar, pentru ca vei primi, practic, nici un rezultat, la toate aceste cumpără knockoffs contrafăcute.

Linia de fund, un cost de aprovizionare de o lună $ 76.99.If vezi că se face publicitate pentru nimic mai puțin, probabil că e un fals.

Asigurați-vă că comandați de pe site-ul oficial,

Pentru referință, iată o listă a țărilor în care acestea nu sunt livrate la : Afganistan, Argentina, Cuba, Estonia, Iran, Irak, Irlanda, Israel, Japonia, Liban, Myanmar, Noua Zeelandă, Coreea de Nord, Africa de Sud, Coreea de Sud, Sudan, Siria și Venezuela.

Dacă, din anumite motive, vă aflați într-una dintre aceste țări, poate doriți să verificați un supliment alternativ numit Male Extra.

Ei se vor vinde toate țările enumerate mai sus (cu excepția Irlandei), si este o alternativa foarte eficienta la VigRX Plus.

Nu aveți un card de credit?

Primi instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a cumpăra VigRX Plus, fără un card de credit în acest articol.

Recomandarea mea

Dintre toate suplimentele am încercat, VigRX Plus a fost de departe cel mai puternic și eficient din punct de vedere al rezultatelor, și am încercat o mulțime de produse diferite.

Vă recomandăm să comandați cel puțin o livrare timp de 6 luni, pentru că, în cazul meu, se pare ca cea mai bună opțiune.

În cazul în care într-adevăr doriți să obțineți rezultate foarte bune cu ea, vă recomandăm să-l combinați cu un regim solid exercițiu de extindere, și, de asemenea, să mănânce mai sănătos și să piardă în greutate.

Mult noroc și asigurați-vă că pentru a ne trimite rezultatele!

click aici pentru a comanda VigRX Plus de pe site – ul oficial »

53/100 : by 159 users
Vigrx Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^