VigRX Plus Review – ingredienser, biverkningar och hur man köper

De två gånger om dagen Män sexuella prestationshöjande

vigrx_plus

l när det gäller denna typ av saker. När allt kommer omkring, många av de så kallade penis tillbehör piller ute är komplett skräp och vissa är helt enkelt farligt.

Så hur kan du vara säker på att du kommer att få vad du betalar för? Jag ska försöka täcka alla viktiga punkter om VigRX Plus och förhoppningsvis hjälpa dig att göra ett mer välgrundat köpbeslut.

VigRX Plus Ingredienser

vigrxplus-ingredienser märkeFörst av allt, vad som finns i den? Vad förmodligen gör VigRX fungerar så bra? Det hela handlar om ingredienserna, sir, och det finns några bra här, inklusive:

 • Horny Goat Weed
 • Cascuta fröextrakt
 • Gingko Biloba
 • röd Ginseng
 • Sågpalmetto
 • Muira Pauma
 • Cautaba
 • Hawthorn Berry
 • Tribulus
 • damiana
 • Bioperene

Utan att gå in tråkiga detaljer i varje enskild komponent, många av dessa örter har använts i århundraden och är beprövade och beprövade när det gäller deras effektivitet att öka libido, uthållighet, erektion storlek och kvalitet. Denna kraftfulla kombination av ingredienser bildar en potent formulering för att förnya och uppfriskande manlig sexuell aktivitet.

Dock är lysande juvelen bland dessa helt naturliga ingredienser tillsats av Bioperene , som är en patenterad tillsats som härrör från svartpepparextrakt. Denna komponent har kliniskt visat sig super-charge effektiviteten av en redan stark grupp av ingredienser genom att öka utnyttjandegraden med 30%.

Enbart detta faktum är tillräckligt för att placera VigRX Plus miles över någon annan manlig förbättring piller tillgängliga när det gäller styrka och effektivitet.

kliniska studier

I en strikt kontrollerad klinisk studie VigRX Plus testats med en grupp av 75 män i åldrarna 25 och 50 under en period av 84 dagar. Utförs av Vedic Lifesciences Pvt. LTD , var det en trippel-blind, placebokontrollerad, randomiserad klinisk studie där hälften av försökspersoner fick VigRX Plus och den andra hälften en placebo.

Vid slutet av testperioden fastställs de följande resultat vilket framgår av diagrammet nedan:

vigrxplusresults

Som man tydligt kan se, gruppen med VigRX Plus kontra ett mottagande placebo hade dramatiskt olika resultat, inklusive:

 • En 62,82% vinst i förmåga att uppnå och behålla en erektion.
 • En ökning 22,49% av antalet och intensiteten av orgasmer.
 • En 61% ökning till över all sexlust och lust.
 • En ökning 59,97% i förmåga att tränga partner.

Du kan se hela kliniska studierapporten här .

Inte bara det, men det har funnits flera andra kliniska studier som visar övertygande resultat när det gäller att VigRX Plus säkerhet och effektivitet

VigRX Plus Recensioner – Real Kundomdömen

Det är en sak att titta på resultaten från statistik, grafer och diagram, men en helt annan att få en förstahandserfarenhet från en verklig användare. I fallet med denna produkt, det finns verkligen ingen brist på dem. I själva verket, medan forska för den här artikeln jag kunde hitta många återkoppling inlagor och recensioner från kund undersökning former, varav jag har med här.

Följande är faktiska handskrivna användarrecensioner lämnats av VigRX Plus kunder:

VigRx-rekommendation-6

VigRx-rekommendation-11

VigRx-rekommendation-21

VigRx-rekommendation-31

VigRx-rekommendation-51

Har VigRX Plus Öka penisstorleken?

Baserat på mina personliga erfarenheter, såg jag en märkbar ökning av fullhet i både upprätt och slapp tillstånd efter ca bara en månads användning. De frekventa erektioner jag hade var så hårt och fullt att det orsakade alla vävnader i penis att expandera under en relativt kort tidsperiod.

Jag hade också mer samlag under längre tidsperioder, så att hjälpte också – ungefär som penis träning! Jag säger inte att jag växte en extra 2 inches eller något, och jag har aldrig mätt själv för de exakta siffrorna, men jag gjorde erfarenhet utan tvekan en blygsam men märkbar ökning i storlek – och min flickvän gjorde också.

Oavsett, tar något male enhancement piller bara kommer att öka din penis storlek med så mycket. För bästa resultat du skulle behöva kombinera ett tillägg som VigRX Plus med hjälp av en extern enhet, till exempel en penis extender. Detta skapar en dubbel-whammy effekt som kommer att visa dig nästan säkert vinster inom bara några månader.

4 månader-VigRX plus-paket

Vad Om biverkningar?

Som om det inte fanns ett berg av kliniska data redan fanns också studier för att avgöra vad (om någon) biverkningar VigRX Plus orsakar. Forskarna fann absolut inga negativa effekter som ett resultat av att använda alla naturliga komplement, i huvudsak visar att det är lika säkert att ta eftersom det är effektivt.

Eftersom dessa clinicals visar, överträffar den VigRX formuleringen fördelarna med receptbelagda läkemedel men utan att ge några av de oönskade biverkningar.

Var kan man köpa VigRX Plus

Först de dåliga nyheterna. VigRX Plus är inte tillgänglig från butiker, så förvänta dig inte att gå till din lokala Wal-Mart och hitta den på hyllorna.

Det är inte heller exakt billig, men helt i linje för en hög kvalitet, hög prestanda tillägg, och det är ingenting jämfört med Viagra svindlande $ 25 eller mer per piller .

Den goda nyheten är att det fortfarande finns flera andra sätt att beställa (fax, telefon, e-post eller online), alla vid den officiella sajten.

Jag måste betona vikten av att inte köpa från någon annan webbplats – det finns ett växande antal förfalskade paket som säljs av bedragare med onödiga (eller ens farliga) ingredienser flyter runt på internet på grund av den ökande efterfrågan på denna produkt. Att inte tala om att det är det enda sättet du kommer att kvalificera sig för 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

En anteckning om internationell sjöfart: Många har frågat om internationella beställningar, och ja, kan du beställa och få den levererad nästan överallt: Storbritannien, Kanada, Indonesien, Australien, Pakistan, Peru, Indien, Malaysia, Brasilien, Singapore , Tyskland, Sydafrika, Frankrike, Spanien, Mexiko, Thailand, Irland, Filippinerna, Kina, Israel … Praktiskt taget var som helst i världen, bara välja språk längst upp på webbplatsen.

12-månaders-VigRX plus-paket

Slutsats – Har VigRX Plus verkligen fungerar?

Eftersom jag har använt VigRX Plus själv, och det är helt super-charged mitt sexliv, jag vet att det fungerar. Inte bara är det ett säkert och effektivt alternativ till läkare ordinerats medicinering, det är fritt från några negativa biverkningar.

Lägg till att användarrecensioner, kliniska studier och en två månaders riskfri rättegång och den verkliga frågan att ställa är: “Vad väntar du på?”.

Här hittar du pris och mer information över på VigRX Plus webbplats.

klicka här för att beställa VigRX Plus från den officiella hemsidan »

64/100 : by 105 users
Vigrx Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^