VigRX Plus Review – Ingredienser, Side Effects & Sådan køber

De to gange om dagen Mænds seksuelle præstationer Enhancer

vigrx_plus

l, når det kommer til denne type ting. Efter alt, mange af de såkaldte penis ekstraudstyr piller derude er komplette skrald og nogle er bare farlige.

Så hvordan kan du være sikker på at du vil være at få, hvad du betaler for? Jeg vil prøve at dække de alle vigtige punkter om VigRX Plus og forhåbentlig hjælpe dig gøre en mere informeret købsbeslutning.

VigRX Plus Ingredienser

vigrxplus-ingredienser-labelFørst og fremmest, hvad der er i det? Hvad angiveligt gør VigRX arbejde så godt? Det hele kommer ned til ingredienserne, sir, og der er nogle gode her, herunder:

 • Horny Goat Weed
 • Cascuta Seed Extract
 • Gingko Biloba
 • Rød Ginseng
 • Saw Palmetto
 • Muira Pauma
 • Cautaba
 • Hawthorn Berry
 • Tribulus terrestris
 • Damiana
 • Bioperene

Uden at gå ind i de kedelige detaljer for hver enkelt komponent, har mange af disse urter været brugt i århundreder og er bevist og tid-testet, når det kommer til deres effektivitet ved stigende libido, udholdenhed, erektion størrelse og kvalitet. Denne kraftfulde kombination af ingredienser danner et potent formulering til at forny og forfriskende mandlige seksuelle præstationer.

Men den skinnende juvel blandt disse helt naturlige ingredienser er tilføjelsen af Bioperene , som er et patenteret additiv afledt af sort peber ekstrakt. Denne komponent er klinisk bevist, at super-charge effektiviteten af en allerede magtfuld gruppe af ingredienser ved at øge absorptionshastigheden med 30%.

Dette faktum alene er nok til at placere VigRX Plus miles over andre mandlige ekstraudstyr pille til rådighed, når det kommer til styrke og effektivitet.

Kliniske undersøgelser

I en strengt kontrolleret klinisk studie blev VigRX Plus testet med en gruppe på 75 mænd i alderen 25 og 50 over en periode på 84 dage. Foretaget af vediske Lifesciences Pvt. LTD , det var en tredobbelt-blind, placebokontrolleret, randomiseret klinisk forsøg hvor halvdelen af forsøgspersoner modtog VigRX Plus og den anden halvdel placebo.

Ved afslutningen af ​​testperioden, de bestemmes følgende resultater som påvist af nedenstående graf:

vigrxplusresults

Som du tydeligt kan se, at gruppe ved hjælp VigRX Plus versus den ene modtager et placebo, havde dramatisk forskellige resultater, herunder:

 • En 62,82% gevinst i evnen til at opnå og vedligeholde en erektion.
 • En stigning 22,49% i antallet og intensiteten af ​​orgasmer.
 • En 61% boost til over-all seksualdrift og begær.
 • En stigning 59.97% i evne til at trænge partner.

Du kan se hele kliniske undersøgelse rapport her .

Ikke kun det, men der har været flere andre kliniske undersøgelser, der viser overbevisende resultater, når det kommer til VigRX Plus ‘sikkerhed og virkning

Anmeldelser VigRX Plus – Fast Udtalelser fra kunder

Det er én ting at se på resultaterne fra statistik, grafer og diagrammer, men noget helt andet at få en første hånd erfaring fra en faktisk bruger. I tilfælde af dette produkt, er der bestemt ikke mangel på dem. Som en kendsgerning, mens forske for denne artikel, jeg var i stand til at finde mange tilbagemeldinger indlæg og anmeldelser fra kundeundersøgelse former, hvoraf nogle jeg har medtaget her.

Følgende er faktiske håndskrevne brugeranmeldelser indsendt af VigRX Plus-kunder:

VigRX-vidnesbyrd-6

VigRX-vidnesbyrd-11

VigRX-vidnesbyrd-21

VigRX-vidnesbyrd-31

VigRX-vidnesbyrd-51

Er VigRX Plus Øge Penis Size?

Baseret på min personlige erfaring, jeg oplevede en mærkbar stigning i fylde i både oprejst og slap stater efter ca kun en måneds brug. De hyppige erektioner jeg havde var så hårdt og fuld, at det forårsagede alle væv i penis til at udvide over en relativt kort periode.

Jeg var også have mere samleje i længere tid, så hjalp også – lidt ligesom penis træning! Jeg siger ikke, jeg voksede en ekstra 2 inches eller noget, og jeg har aldrig målt mig selv for de nøjagtige tal, men jeg gjorde erfaring uden tvivl en beskeden, men mærkbar stigning i størrelse – og min kæreste gjorde også.

Uanset, tager nogen mandlige ekstraudstyr pille vil kun øge din penis størrelse ved så meget. For de bedste resultater, du vil være nødvendigt at kombinere et supplement ligesom VigRX Plus med brug af en ekstern enhed, såsom en penis extender. Dette skaber en dobbelt-whammy effekt, vil næsten helt sikkert vise dig gevinster inden for blot et par måneder.

4-måneder-VigRX-plus-pakke

Hvad om bivirkninger?

Som om der ikke allerede var et bjerg af kliniske data, der var også undersøgelser for at bestemme, hvad (hvis nogen) bivirkninger VigRX Plus forårsager. Forskerne fandt absolut ingen skadelige virkninger som følge af brugen af ​​alle naturlige supplement væsentlige viser, at det er så sikkert at tage, som det er effektivt.

Da disse clinicals viser, at VigRX formuleringen overgår fordelene ved receptpligtig medicin, men uden at levere nogen af ​​de uønskede bivirkninger.

Hvor kan jeg købe VigRX Plus

Først den dårlige nyhed. VigRX Plus er ikke tilgængelig fra butikkerne, så du skal ikke forvente at gå ind i din lokale Wal-Mart og finde det på hylderne.

Det er heller ikke ligefrem billigt, men helt i linje for en høj kvalitet, høj ydeevne supplement, og det er ingenting i forhold til Viagra svimlende $ 25 eller mere pr pille .

Den gode nyhed er, at der stadig er flere andre måder at bestille (fax, telefon, post eller online), alle på den officielle hjemmeside.

Jeg er nødt til at understrege betydningen af ​​ikke at købe fra en anden hjemmeside – der er et stigende antal falske pakker sælges af svindlere med ubrugelige (eller endog farlige) ingredienser flyder rundt på internettet på grund af den stigende efterspørgsel efter dette produkt. For ikke at nævne det er den eneste måde, du vil kvalificere sig til 60-dages pengene tilbage garanti.

Et notat om international skibsfart: En masse mennesker har spurgt om internationale ordrer, og ja, kan du bestille og få det leveret temmelig overalt: Storbritannien, Canada, Indonesien, Australien, Pakistan, Peru, Indien, Malaysia, Brasilien, Singapore , Tyskland, Sydafrika, Frankrig, Spanien, Mexico, Thailand, Irland, Filippinerne, Kina, Israel … Stort set hvor som helst i verden, bare vælge dit sprog på toppen af hjemmesiden.

12-måneders-VigRX-plus-pakke

Konklusion – Er VigRX Plus virkelig arbejde?

Fordi jeg har brugt VigRX Plus mig selv, og det helt super-opladet mit sexliv, jeg ved det virker. Ikke alene er det et sikkert og effektivt alternativ til læge-ordineret medicin, det er fri for negative bivirkninger.

Tilføj til, at de bruger anmeldelser, kliniske studier og en 2 måned risikofri prøveperiode og det virkelige spørgsmål er: “Hvad venter du på?”.

Du kan finde pris og mere info over på VigRX Plus hjemmesiden.

klik her for at bestille VigRX Plus fra den officielle hjemmeside »

82/100 : by 563 users
Vigrx Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^