VigRX Plus Review – Ingredients, Side Effects & Hoe kopen

De twee keer per dag voor mannen seksuele prestaties Enhancer

vigrx_plus

l als het gaat om dit soort dingen. Immers, veel van de zogenaamde penis enhancement pillen die er zijn compleet vuilnis en sommige zijn gewoon gevaarlijk.

Dus hoe kunt u er zeker van dat je krijgt wat je betaalt voor? Ik zal proberen om de alle belangrijke punten over VigRX Plus dekken en hopelijk helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te maken.

VigRX Plus Ingrediënten

vigrxplus-ingrediënten-labelAllereerst, wat er in zit? Wat maakt zogenaamd VigRX zo goed? Het komt allemaal neer op de ingrediënten, meneer, en er zijn enkele goede degenen hier, waaronder:

 • Horny Goat Weed
 • Cascuta Seed Extract
 • Gingko Biloba
 • Red Ginseng
 • Saw Palmetto
 • Muira Pauma
 • Cautaba
 • Hawthorn Berry
 • Tribulus Terrestris
 • Damiana
 • Bioperene

Zonder in te gaan op de saaie details van elke individuele component, hebben veel van deze kruiden zijn gebruikt voor eeuwen en zijn bewezen en tijd getest als het gaat om de effectiviteit te verhogen libido, uithoudingsvermogen, erectie omvang en kwaliteit. Deze krachtige combinatie van ingrediënten vormt een krachtige formulering voor vernieuwing en verkwikkende mannelijke seksuele prestaties.

Echter, de glanzende parel onder deze all-natuurlijke ingrediënten is de toevoeging van Bioperene , dat is een gepatenteerde additief afgeleid van zwarte peper extract. Deze component is klinisch bewezen dat super-charge van de effectiviteit van een reeds machtige groep van ingrediënten door het verbeteren van absorptie met 30%.

Dit feit alleen al is genoeg om VigRX Plus mijl plaats boven alle andere mannelijke versterking pil beschikbaar zijn als het gaat om kracht en effectiviteit.

klinische studies

In een streng gecontroleerde klinische studie werd VigRX Plus getest met een groep van 75 mannen in de leeftijd tussen 25 en 50 gedurende een periode van 84 dagen. Uitgevoerd door Vedische Lifesciences Pvt. LTD , was een triple-blinde, placebo-gecontroleerde, gerandomiseerde klinische studie waarbij de helft van de proefpersonen kregen VigRX Plus en de andere helft een placebo.

Aan het einde van de testperiode bepalen zij de volgende resultaten zoals blijkt uit de onderstaande grafiek:

vigrxplusresults

Zoals je duidelijk kunt zien, de groep met behulp van VigRX Plus versus degene die een placebo hadden dramatisch verschillende resultaten, waaronder:

 • Een 62,82% winst in vermogen te bereiken en handhaven van een erectie.
 • Een 22,49% toename van het aantal en de intensiteit van orgasmen.
 • Een 61% verhoging aan over-all seksuele drift en verlangen.
 • Een 59,97% toename in het vermogen om samen te dringen.

U kunt de volledige klinische studie rapport te bekijken hier .

Niet alleen dat, maar er zijn een aantal andere klinische studies die overtuigende resultaten laten zien als het gaat om de veiligheid en effectiviteit VigRX Plus ‘

VigRX Plus Beoordelingen – Real Klantenreacties

Het is één ding om te kijken naar de resultaten van de statistieken, grafieken en tabellen, maar iets heel anders om een ​​eerste hand ervaring van een daadwerkelijke gebruiker te krijgen. Voor dit product, er zeker geen tekort aan deze. Als een zaak van de feiten, terwijl het onderzoeken voor dit artikel dat ik was in staat om tal van feedback inzendingen en beoordelingen van klantenonderzoek vormen, waarvan sommige ik hier opgenomen te vinden.

De volgende zijn reviews werkelijke handgeschreven gebruiker van VigRX Plus klanten:

vigrx-testimonial-6

vigrx-testimonial-11

vigrx-testimonial-21

vigrx-testimonial-31

vigrx-testimonial-51

Heeft VigRX Plus Verhoog Grootte van de Penis?

Gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring, zag ik een merkbare toename van de volheid in zowel rechte en slappe staten na ongeveer een maand gebruik. De frequente erecties ik had zo hard en volledig dat het veroorzaakt alle weefsels in de penis te breiden over een relatief korte periode.

Ik was ook het hebben van meer geslachtsgemeenschap voor langere tijd, dus dat hielp ook – net zoiets als penis trainingen! Ik zeg niet dat ik ben opgegroeid een extra 2 inches of wat dan ook, en ik zelf nooit gemeten voor de exacte cijfers, maar ik heb ervaring zonder twijfel een bescheiden maar merkbaar in omvang toenemen – en mijn vriendin deed ook.

Hoe dan ook, het nemen van een mannelijke versterking pil zal alleen uw penis te vergroten door zo veel. Voor de beste resultaten die u nodig zou hebben om een ​​supplement te combineren, zoals VigRX Plus met het gebruik van een extern apparaat, zoals een penis extender. Dit zorgt voor een double whammy-effect dat je bijna zeker zal laten zien winsten binnen een paar maanden.

4-maanden-vigrx-plus-pakket

Wat over de bijwerkingen?

Alsof er niet een berg van klinische gegevens al waren er ook studies uitgevoerd om te bepalen welke (eventuele) bijwerkingen VigRX Plus veroorzaakt. De onderzoekers vonden geen enkele aantasting als gevolg van de all-natuurlijke aanvulling wezen blijkt dat het zo veilig te nemen als effectief.

Aangezien deze clinicals tonen, de VigRX formulering overtreft de voordelen van het voorschrijven van medicijnen, maar zonder het leveren van een van de ongewenste neveneffecten.

Waar te koop VigRX Plus

Ten eerste, het slechte nieuws. VigRX Plus is niet in de handel verkrijgbaar, dus verwacht niet te lopen in uw lokale Wal-Mart en vinden het op de planken.

Het is ook niet bepaald goedkoop, maar volledig in de rij voor een hoge kwaliteit, hoge prestaties aan te vullen, en het is niets vergeleken met maar liefst $ 25 of meer Viagra’s per pil .

Het goede nieuws is dat er nog een aantal andere manieren om te bestellen (fax, telefoon, post of online), allemaal op de officiële site.

Ik moet het belang van het niet de aankoop van een andere website te benadrukken – is er een groeiend aantal valse pakketten verkocht door oplichters met nutteloze (of zelfs gevaarlijke) stoffen zweven rond het internet als gevolg van de toenemende vraag naar dit product. Niet te vergeten het is de enige manier waarop je in aanmerking komt voor de 60-dagen geld-terug garantie.

Een opmerking over de internationale scheepvaart: Veel mensen hebben vragen over internationale bestellingen, en ja, kunt u bestellen en het verscheept vrijwel overal: Groot-Brittannië, Canada, Indonesië, Australië, Pakistan, Peru, India, Maleisië, Brazilië, Singapore , Duitsland, Zuid-Afrika, Frankrijk, Spanje, Mexico, Thailand, Ierland, de Filippijnen, China, Israël … Vrijwel overal in de wereld, selecteert u uw taal aan de bovenkant van de website.

12-maanden-vigrx-plus-pakket

Conclusie – Heeft VigRX Plus echt werken?

Want ik heb gebruikt VigRX Plus mezelf, en het volledig super-factureerden mijn seksleven, ik weet dat het werkt. Niet alleen is het een veilig en effectief alternatief voor arts-voorgeschreven medicatie, het is vrij van negatieve bijwerkingen.

Voeg daarbij de gebruikersbeoordelingen, klinische studies en een 2 maanden risico-vrije proef en de echte vraag is: “Waar wacht je nog op?”.

U kunt de prijs en meer info over bij de VigRX Plus website.

klik hier om VigRX Plus bestellen via de officiële website »

98/100 : by 83 users
Vigrx Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

^